Løpstikke

kr 39,00

Løpstikke var romernes favorittkrydder. I dag brukes urten særlig i supper fra det kontinentale kjøkken.

Men bruksområdet til løpstikke er langt større. I Frankrike brukes den til å gi den retten grunntonen til sauser og kraft, ofte i stedet for buljong. Den passer til hvitt og rødt kjøtt, og ikke minst til grønnsaker. Og selv til fiskeretter (f.eks. steinbit) fungerer løpstikke utmerket.

I Sveits og Tyskland brukes løpstikke også som en slags smaksforsterker. Den kombineres gjerne med oregano eller dill.

 

Innhold: 12 g tørket løpstikkeblader

 

Oppskrifter

Vi har samlet gode, autentiske oppskrifter med løpstikke for deg på denne siden. Her finner du blant annet:

Colazione contadino – Norditaliensk bondefrokost
Juha iz lisičk – Slovensk kantarellsuppe
Loup à la livèche – Steinbit med løpestikke

 

Description

Våre beste oppskrifer med løpstikke kan du lese på denne siden

 

 

Våre beste oppskrifer med løpstikke kan du lese på denne siden

 

You may also like…