Guindilla (chili)
Gambas al ajillo – Spanske hvitløksrekerBacalao al pil pil – Baskisk bacalao i chili og hvitløkAlubias a la riojana – Bønner med chorizo fra Rioja

Guindilla (chili)

kr 55,00

Guindillas er det spanske navnet på småchili, eller engelsk bird’s eye. Slike er det vanlig å dyrke i potter på balkongen, eller kjøpe tørket i enhver butikk i Spania. Tørket er de nemlig mer anvendelige.

Spanske småchilier er skikkelig sterke, men ikke såpass ufordøyelige som habaneros. De ligner mest på afrikanske piri piri. Alt etter smak og behag bruker man 1 til 3-4 i en stor middagsgryte. Og alt etter bruk knuses de eller las være hele.

Hele guindillas er praktiske fordi de gir lun styrke og varme til hele retten, men så kan plukkes ut av dem som ikke vil ha det for sterkt. Som i de berømte hvitløkrekene “gambas al ajillo”.

 

Innhold: 15 g  hele, tørkede guindilla

 

Oppskrifter

Vi har samlet gode, autentiske oppskrifter med guindilla for deg på denne siden. Her finner du blant annet:

Gambas al ajillo – Spanske hvitløksreker
Bacalao al pil pil – Baskisk bacalao i chili og hvitløk
Alubias a la riojana – Bønner med chorizo fra Rioja

 

Produktbeskrivelse

Våre beste oppskrifer med «Guindilla» kan du lese på denne siden

 

Våre beste oppskrifer med «Guindilla» kan du lese på denne siden

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 g
Dimensjoner 4 x 6 x 12 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Guindilla (chili)”