Kjørvel
Terrine de poisson au cerfeuil – Fransk fiskepudding med kjørvelTagliatelle al pesto di cerfoglio – Båndspagetti med kjørvelpestoGrüner Kartoffelsalat – Tysk potetsalat med urter (uten majones)

Kjørvel

kr 39,00

Kjørvel er en svært vanlig urt i det kontinentale kjøkkenet, blant annet i land som Frankrike, Tyskland og Italia. Men kjørvelen hadde egentlig passet ypperlig inn i det norske kjøkkenet, særlig til tradisjonelle fiskeretter som fiskekaker.

Denne tradisjonsurten har en mild aroma og en lett pepperaktig smak, som kan minne noe om persille.

I Frankrike brukes kjørvel mest til fisk, skalldyr, supper, salater og sauser. I Italia er kjørvel én av urtene man lager pesto av, og denne brukes som pastasaus. I Tyskland er kjørvel populært til asparges og som del av “grønne potetsalater”.

 

Innhold: 12 g tørket kjørvel

 

Oppskrifter

Vi har samlet gode, autentiske oppskrifter med kjørvel for deg på denne siden. Her finner du blant annet:

Terrine de poisson au cerfeuil – Fransk fiskepudding med kjørvel
Tagliatelle al pesto di cerfoglio – Båndspagetti med kjørvelpesto
Grüner Kartoffelsalat – Tysk potetsalat med urter (uten majones)

 

Produktbeskrivelse

Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden

 


Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 17 g
Dimensjoner 4 x 6 x 12 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Kjørvel”