Description
Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden
Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden
kr 39,00
Kjørvel er en svært vanlig urt i det kontinentale kjøkkenet, blant annet i land som Frankrike, Tyskland og Italia. Men kjørvelen hadde egentlig passet ypperlig inn i det norske kjøkkenet, særlig til tradisjonelle fiskeretter som fiskekaker.
Denne tradisjonsurten har en mild aroma og en lett pepperaktig smak, som kan minne noe om persille.
I Frankrike brukes kjørvel mest til fisk, skalldyr, supper, salater og sauser. I Italia er kjørvel én av urtene man lager pesto av, og denne brukes som pastasaus. I Tyskland er kjørvel populært til asparges og som del av “grønne potetsalater”.
Innhold: 12 g tørket kjørvel
Oppskrifter
Vi har samlet gode, autentiske oppskrifter med kjørvel for deg på denne siden. Her finner du blant annet:
– Terrine de poisson au cerfeuil – Fransk fiskepudding med kjørvel
– Tagliatelle al pesto di cerfoglio – Båndspagetti med kjørvelpesto
– Grüner Kartoffelsalat – Tysk potetsalat med urter (uten majones)
Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden
Våre beste oppskrifer med kjørvel kan du lese på denne siden
Weight | 17 g |
---|---|
Dimensions | 4 × 6 × 12 cm |
Reviews
There are no reviews yet.