Laurbærblader

Laurbærblader

kr 29,00

Det franske, italienske og spanske kjøkkenet er utenkelig uten laurbærblader.

Og nå til dags kan vi legge til kjøkkenet i Europa, Midtøsten, Amerika og Sør-Asia.

Disse bladene gir en liten besk tøtsj, men samtidig en aromatisk og frisk urtesmak. Laurbærblad har vært brukt som krydder siden oldtiden.

Laurbærblader er en av grunnsmakene i det europeiske kjøkkenet. De hele bladene passer ekstra godt til alt som er syrlig (f.eks. tomater). Og til alle supper, kjøttmarinader, potetretter, sauser, ragout og gryteretter.

Et lite triks, for å utvide bladenes bruk, er å koke en buljong av dem, og bruke dette i stedet for annen væske i oppskriftene.

 

Innhold: 7 g tørkede laurbærblader

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 12 g
Dimensjoner 4 x 6 x 12 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Laurbærblader”