Description
Våre beste oppskrifer med ««djevlemøkk»» kan du lese på denne siden
Våre beste oppskrifer med ««djevlemøkk»» kan du lese på denne siden
kr 65,00
Dyvelsdrek er en norsk omskriving av “djevelmøkk”. Andre navn på dette eldgamle, “djevelske” krydderet er asant og ferula asafoetida (stinkende gummi).
Alle navnene er negativt ladet, og det er på grunn av den sterke lukten dyvelsdrek har før den kokes. Skjønt, så ille er det ikke, og ryktet deler den med hvitløken.
Dyvelsdrek var ekstra populært i det antikke Europa, der den bruktes omtrent som dagens hvitløk – altså til det meste.
I India har krydderet holdt seg populært, under navnet hing, og brukes særlig med belgfrukter eller sopp. Men dyvelsdrek passer også svært godt til alt kjøtt.
Innhold: 50 g dyvelsdrek, rismel, gummi arabicum, hvetemel, gurkemeie. Inneholder gluten.
Oppskrifter
Vi har samlet gode, autentiske oppskrifter med «djevlemøkk» for deg på denne siden. Her finner du blant annet:
– Svinekoteletter med dyvelsdrek
– Pilzgröstl mit Teufelsdreck – Djevelsk soppanne
– Copadia agnina – Romerske lammekoteletter
– Saag aloo – Indiske spinatpoteter med dyvelsdrek
– Hing chicken – Bengalsk kyllingcurry
Out of stock
Våre beste oppskrifer med ««djevlemøkk»» kan du lese på denne siden
Våre beste oppskrifer med ««djevlemøkk»» kan du lese på denne siden
Weight | 55 g |
---|---|
Dimensions | 4 × 6 × 12 cm |
Reviews
There are no reviews yet.